UU DANMARKs Årskonference 2019

<-- Tilbage til arrangementer

UU DANMARKs Årskonference 2019

detajler

Tid

2. apr. 09:00 til 3. apr. 12:00

Tilmeldingsfrist

Sted

Comwell Kellers Park
H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Brejning,

Pris


Udvikl din fremtidssans!

Fremtiden kommer hurtigere end tidligere, og det stiller store krav til alle mennesker.  I UU DANMARK mærker vi dette helt tæt på, i en tid med store forandringer og nye tanker og tendenser.

Vi vil gerne – sammen med jer – udvikle fremtidssansen, så vi står stærke og klar til at løfte de spændende udfordringer den nærmeste og den lidt fjernere fremtid byder os: Inden for organisationer, uddannelser, arbejdsmarked og de generelle samfundstendenser.

Tre skarpe oplægsholdere, som ikke blot er eksperter på deres områder, men også spændende og fangende formidlere, vil sammen med inspirerende workshops med praksisnære bud på fremtidens løsninger, gøre os klar til at møde det kommende års udfordringer fra et solidt fælles grundlag.

Fremtidsforsker Henrik Good Hovgaard starter dagen og vil give et indblik i “fremtidssansen,” en ny egenskab der bliver essentiel for alle der vil navigere i fremtiden. Det bliver visionært, provokerende og inspirerende, med masser af humor og hands-on teknikker.

Herefter får vi besøg af Stefan Hermann, formand for det ekspertudvalg hvis anbefalinger førte til FGU og KUI, som nu er i gang med at blive rullet ud. Hvordan ser fremtiden ud, med ekspertudvalgets briller, nu hvor den er her lige om lidt?

I dagens workshops får besøg ude fra ”virkeligheden” og skal møde unge og fagfolk, som kommer med deres bud på hvordan fremtidens kompetencer – ”21st century skills” – allerede nu indtænkes.

I Køge Bugt tænker man i fællesskaber frem for frafald på erhvervsuddannelserne, i Odder lærer gymnasieeleverne at tænke i mindset frem for karakterer, og vi kan møde andre relevante og spændende bud på, hvordan fremtiden allerede er landet rundt omkring.

Dagens program afsluttes med en forskers skarpe blik på vejledningens rolle gennem tiden – hvor har vi været, og ikke mindst – hvor skal vi hen. Hvordan kan vejledning være løsningen på fremtidens udfordringer?

Program

Ret til ændringer forbeholdes

09:00 - 09:30 Registrering og morgenmad
09:30 - 09:45Velkomst v/UU DANMARKs formand, Anders Ladegaard

09:45 - 11:00 Fremtidssansen
I dette oplæg vil Henrik Good Hovgaard give et indblik i Fremtidssansen, en ny egenskab der bliver essentiel for alle der vil navigere i fremtiden. Vi skal bruge fremtiden til at få nye perspektiver på fremtidens unge, de egenskaber de skal mestre og den verden, de kommer til at leve i. Henrik vil veksle mellem oplæg og interaktion - mellem konkrete trends og udfordringer til alle deltagerne. Det bliver visionært, provokerende og inspirerende, med masser af humor og hands-on teknikker.

11:00 – 12:00 Fra anbefalinger til virkelighed
Stefan Hermann, formand for det ekspertudvalg som næsten blev omdøbt ”Hermann-udvalget”, og hvis anbefalinger førte til den FGU og KUI, som nu er i gang med at blive rullet ud fortæller hvordan ser fremtiden ud, med ekspertudvalgets briller, nu hvor den er her lige om lidt?
12:00 - 13:00 Frokost
13:00 – 14:00Fremtiden er her! Vi kan ikke spå, men vi kan udvikle kompetencer til at møde fremtiden - 21st century skills. I disse workshops får vi bud på hvordan fremtiden allerede er landet.
14:00 - 14:15 Kaffepause
14:15 – 14:30Opsamling på workshops 
14:30 – 15.00 Er jeg god nok som jeg er? - De unges perspektiver
15:00 – 16:00 Vejledning er løsningen?
I dette oplæg får vi en forskers skarpe blik på vejledningens rolle gennem tiden – hvor har vi været, og ikke mindst – hvor skal vi hen. Hvordan kan vejledning være løsningen på fremtidens udfordringer?
16:00 – 16:15 Tak for i dag, v/UU DANMARKs formand, Anders Ladegaard
Onsd d. 3.april
Program for dag 2 følger
13:00UU DANMARKs generalforsamling
 

Tid:
tirsdag d. 2. april – onsdag d. 3. april 2019

Sted:
Comwell Kellers Park, Brejning H. O. Wildenskovsvej 28 7080 Børkop (kort)

Pris:
For medlemmer: 4.900,-
For ikke medlemmer: 5.200,00,-
Pris uden middag og overnatning 3900,-
(Alle priser er ex. moms)

Tilmeldingsfrist:
25.marts kl 12:00

Der bliver åbnet for tilmelding inden for kort tid

Bemærk! Det er ikke muligt at tilmelde flere på den samme formular

Tilmeld dig