Målret fremtidens arbejdskraft

<-- Tilbage til arrangementer

Målret fremtidens arbejdskraft

detajler

Tid

31. aug. 00:00 til 26. sep. 00:00

Tilmeldingsfrist

Sted

•Middelfart: D. 31.8. •Køge: D. 06.9. •Aarhus: D. 13.9. •Aalborg: D. 25.9. • København: D. 26.9.
Flere lokationer og tidspunkter i programmet
Flere lokationer

Pris


Vi inviterer til temaarrangementer med fokus på, hvordan virksomheder i samar­bejde med bl.a. folkeskoler kan motivere og støtte unge til at tage en erhvervs­uddannelse og blive en ressource for det lokale erhvervsliv.

De unge er morgendagens arbejdskraft. Men for få af dem vælger en erhvervsuddannelse, og derfor har mange virksomheder udsigt til mangel på faglærte unge. Samtidig er mange unge skoletrætte, erklæres ikke-uddannelsesparate og har brug for hjælp til at finde en mere praktisk orienteret uddan­nelsesvej. Her kan virksomheder, skoler, UU-vejledere og frivillige organisationer sammen gøre en for­skel.

På dagen får du:

  • Viden, inspiration og praktiske cases om, hvorfor og hvordan virksomheder i samarbejde med skoler m.fl. kan motivere og støtte udsatte og skoletrætte unge på deres vej til uddannelse. Oplæg fra bl.a. Jyske Bank Koncernen, Middelfart Sparekasse, Talentspejderne, Håndværksrå­det, VFSA, Vibeskolen, professor Noemi Katznelson (på Sjælland), ph.d. Bo Klindt Poulsen (Jyl­land/Fyn).
  • Praktiske guides og materialer til samarbejder mellem virksomheder, skoler og organisationer.
  • Netværksworkshop: Dialog mellem deltagerne og med dagens case-oplægsholdere. Del inspi­ration, få sparring og undersøg samarbejdsmuligheder.

 

Arrangører: Virksomhedsnetværket Cabi, Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), Håndværksrådet, Jyske Bank Koncernen, UU DANMARK og Skolelederforeningen

Har du spørgsmål? Kontakt Ida Christoffersen fra Cabi: ida@cabiweb.dk, tlf: 4114 4318

 

Datoer og steder

Pris: GRATIS

Målgruppe: Virksomhedsledere og HR-ansvarlige samt repræsentanter fra Folkeskoler og UU-vejledere. Vi forbeholder os ret til at sikre en ligelig fordeling af målgrupperne.

Nærmere info og program til hvert arrangement vil blive udsendt senere, men tilmeld dig gerne nu.