UU Nordvestjylland har fået ny leder

0

Hanne Paustian Tind

Hanne Paustian Tind er tiltrådt som ny leder af UU Nordvestjylland fra 1. januar 2017. Hanne blev konstitueret i stillingen efter tidligere leder Bo Ravn.

Hanne har de sidste 22 år arbejdet med stort set alle tænkelige facetter indenfor uddannelsesområdet med særlig fokus på vejledning og valg af uddannelse. Først som jobkonsulent i Struer Kommune og efterfølgende som fuldmægtig ved Uddannelses- og Kultursekretariatet i Ringkøbing Amt.

Hun var i perioden 2000-2007 leder af Udviklingscentret for Vejledning i Ringkøbing Amt, der i høj grad var med til at gøre amtet førende inden for vejledning. Siden 2008 har hun været ansat i UU Nordvestjylland som vejleder, og skridtet til lederjobbet ses som et naturligt valg.

Hannes kontaktoplysninger:
Tlf. 96 64 30 53
Mobil 24 67 05 61
hpt@uunvj.dk

Til lykke til Hanne!