Ole Ervolder er ny leder for UU Aalborg

0

Ole Ervolder

Det er den 53-årige Ole Ervolder, der fra det nye år kommer til at sidde i stolen som leder for UU-Aalborg (Ungdommens Uddannelsesvejledning). Han kommer fra en stilling som uddannelseschef på Aalborg Handelsskole (AH) og han har tidligere været leder og chef på Tech College Aalborg (TCAA) i en lang årrække. Det er således en meget erfaren leder fra uddannelsesverdenen, der kommer til at sidde ved roret for UU.

Ole Ervolder har et indgående kendskab til UU-Aalborg, fordi han har samarbejdet og fulgt UU igennem mange år. Ole siger om sin ansættelse:

– Jeg er utrolig glad for min nye stilling. Jeg har arbejdet mange år i uddannelsessektoren og mener, at UU har en vigtig samfundsmæssig funktion i forhold til at hjælpe de unge til det rigtige valg af uddannelse og erhverv. Både i forhold til deres egne ønsker og interesser og i forhold til muligheder i et fremtidigt uddannelses- og erhvervsliv.

– Jeg vil sammen med de andre ledere af UU og medarbejderne sætte en ny retning i forhold til det visionsarbejde, der er lavet i Skoleforvaltningen og i forhold til ungestrategien. Jeg vil arbejde på at gøre UU og hele uddannelseshuset, endnu mere synligt over for de unge – gerne lave et oplevelsescenter for ungdomsuddannelserne. Allerede fra 7. klasse, når vi møder de unge første gang, skal de unge kende til os, og hvad vi kan hjælpe dem med. UU skal være i de unges mindset igennem hele uddannelsesforløbet.

Skolechef Jakob Ryttersgaard forklarer:

– Vi er meget glade for, at vi har valgt Ole Ervolder til stillingen som leder af UU-Aalborg. Han er meget erfaren inden for uddannelsesverdenen og han kender UU rigtigt godt i kraft af sit tidligere arbejde ved Aalborg Handelsskole og Tech College Aalborg’.

Tillykke til Ole med jobbet.