UU til Ungdommens Folkemøde

0

folkemode-2

UU var godt repræsenteret ved Ungdommens Folkemøde, der løb af stablen d. 8. og 9. september i Søndermarken på Frederiksberg.

Både UU Frederiksberg og UU København deltog med hver deres telt.

UU København samarbejdede med Københavns Kommunes Ungdomsskole (KKU) om en fælles stand, hvor overskriften for aktiviteterne var “Fokus på Fællesskab”. I de to dage, som Folkemødet varede, havde UU København og KKU mange aktiviteter for at inddrage de unge og få deres syn på temaet ’fællesskab’. Deltagere til deres aktiviteter sørgede UU Københavns rollemodeller for at finde. Samtidig filmede de udsagn fra unge om fællesskab, som UU København efterfølgende vil bruge til at finde ud af, hvad UU evt. kan gøre for at skabe bedre fællesskab under uddannelse.

folkemode-3

Fra venstre Charlotte Rønhoff, DI Mads Løjtved, Danske Skoleelever og Lars Andersen, AE,

Fra UU DANMARK deltog Mark Jensen i DI’s debat ‘Uddannelsesmonopolet’ sammen med Lars Andersen, AE, Charlotte Rønhoff, DI og Mads Løjtved fra Danske Skoleelever og med Peter Falktoft som moderator.

Modsat folkemødet på Bornholm, var der masser af unge mennesker til dette folkemøde – mange fra skolernes ældste klasser og fra gymnasierne.