Formand for UU Roskilde-Lejre bliver borgmester

0
Carsten Rasmussen

Carsten Rasmussen

Carsten Rasmussen (S), der er formand for UU Roskilde-Lejre blev 28. september 2016 valgt til borgmester i Lejre kommune efter at borgmester Mette Touborg valgte at fratræde som borgmester for en direktørpost i Københavns Kommune.

Carsten Rasmussen har været formand for UU Roskilde-Lejre i 3 år og agter at fortsætte i bestyrelsen efter borgmesterkæden er kommet omkring halsen. Som formand har han netop arbejdet for, at samarbejdet mellem Roskilde og Lejre omkring UU fortsætter. Et arbejde, der har båret frugt.

Carsten Rasmussen udtaler, at grunden til at han fortsætter i bestyrelsen er, at han fortsat ser den politiske agenda om uddannelse til alle og flere unge, der skal vælge eud som en central opgave for den kommunale virksomhed hvori UU er et vigtigt omdrejningspunkt.

Fakta om Carsten Rasmussen (S):

Medlem af:
Kommunalbestyrelsen
Økonomiudvalget
Udvalget for Børn & Ungdom
Delegeret ved Kommunalpolitisk Topmøde
Hjemmeværnets distriktsudvalg Køge Bugt
Internationalt Forum i Lejre
KL’s repræsentantskab  (stedfortræder for Mette Touborg)
Movias repræsentantskab
Repræsentantskabet i HMN Naturgas I/S
Valgbestyrelsen
Bestyrelsen for CAFA
Valgbestyrelsen ved skolebestyrelsesvalg (Kr. Hyllingeskole)
UU-Roskilde