Har du styr på alle forkortelserne?

0

STU, EGU, BBS, BFT. Det kan ofte være svært at holde styr på de mange forkortelser og begreber, du møder i dit daglige arbejde. Derfor har UU DANMARK lavet app’en UU WIKI, hvor du altid har kort til forklaringer og videre læsning om fagrelevante emner – også når du er på farten. App’en fås til både IOS og Android.

UU-WIKI__uuposten

Sådan gør du:

  • Download UU WIKI fra app Store eller Google Play. App’en er gratis

Bidrag med din viden!

Du kan hjælpe med at holde UU WIKI ajour ved at informere os om fejl, manglende begreber eller udvidelsesmuligheder. Skriv til os på uudk@uudanmark.dk – dit bidrag vil blive værdsat.

Om UU WIKI

UU WIKI er skabt på baggrund af et materiale overleveret til UU DANMARK fra UUV Køge Bugt, der gennem en årrække løbende har opdateret en trykt guide til deres medarbejdere med forklaringer til vejledningsrelevante forkortelser og begreber.

I 2014 overdrog UUV materialet til UU DANMARK, så guiden kunne komme rundt i hele landet. Sekretariatet i UU DANMARK opdaterede og udvidede guiden i forhold til de seneste reformer på området i samarbejde med UUV og Uddannelsesnævnet. Resultatet er begrebsguiden UU WIKI, som nu er tilgængelig som app (både IOS og Android)