65 klasselærere på uddannelse

0

 

rita_og_lotte_for_webDet store auditorium på Køge Handelsskole var taget i brug, da Ungdommens Uddannelsesvejledning (UUV) onsdag afholdt klasselærerkursus for udskolingslærer fra Greve, Køge, Solrød og Stevns kommuner.

Kursets mål var at giver udskolingslæreren et indblik i uddannelsessystemet og samtidig klæde dem på til samarbejdet mellem skole og UUV om blandt andet uddannelsesparathedsvurdering som er en vurdering som lærerne skal foretage midt i 8. klasse.

Kurset fandt sted på Køge Handelsskole, hvor lærerne både blev præsenteret for uddannelsesmiljøet på Campus Køge og mødte vejledere og elever fra de omkringliggende ungdomsuddannelser.

Kursuslederne Rita Pape og Lotte Engholm fra UUV, vurderede at dette års store tilmelding til klasselærerkurset, hænger sammen med erhvervsuddannelsesreformen og ikke mindst med vedtagelse af uddannelsesparathedsvurderingen i 8. klasse, som er et fælles projekt, der sætter kurs for elevernes overgang til en ungdomsuddannelse efter grundskolen.