Film fra DM i Skills 2015

0

skillsDM i Skills 2015 fandt sted fra den 8. til den 10. januar 2015 i Bella Center i København. Over 300 af Danmarks dygtigste elever fra erhvervsuddannelserne dystede over 3 dage om at blive danmarksmester indenfor 36 forskellige fag.

Mere end 68.000 tilskuere lagde vejen forbi, heriblandt statsminister Helle Thorning-Schmidt, undervisningsminister Christine Antorini, overborgmester i Københavns Kommune Frank Jensen, regionsrådsformand i Region Hovedstaden Sophie Hæstorp Andersen og børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune Pia Allerslev.

Størstedelen af de besøgende var skoleelever fra de ældste klasser, som skal til at vælge ungdomsuddannelse og deres forældre. Til DM i Skills kan de ikke bare se de dygtige elever vise stoltheden ved deres fag frem. De kan også selv prøve kæfter med mere end 50 forskellige fag og få en snak med elever og vejledere om erhvervsuddannelsernes mange muligheder.

DM i Skills bliver afholdt hvert år, hvor mesterskabet rykker til en ny by og region. DM i Skills 2016 finder sted fra den 4. til den 6. februar i Messe C i Fredericia. Der er som altid gratis adgang for alle!

Se videoen fra Skills 2015