Selvtillid gør forskellen

0

uunvs_mentprprojektUnge på tværs‘ 11 projekter har fået flot omtale i DR P4. Som et af de gode eksempler fremhæves UU Nordvestsjællands projekt. Her vejledes de unge med nye metoder der fremmer selvtillid, og det afprøves fluks i praktikvirksomheder!

Undervisningsminister Christine Antorini kommenterer: “Vi skal have ny viden og nye metoder til at finde ud af, hvordan vi får fat på unge, der har mistet troen og har oplevet alt for mange nederlag i livet.”

Og de unge har fået nyt håb, også dem der har prøvet rigtig meget forskelligt og kender til mobning og frustrationer: “Jeg tror, det har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har større tro på mig selv nu.”

Se omtale på DR´s hjemmeside, med bl.a. ministerudtalelse, 2. juni 14.

Lyt til Christine Antorinis kommentar, DR P4

Lyt til de unges egne oplevelser, DR P4