UU på lystavlen

0

UU DANMARK har fået produceret en informationsfilm til fri anvendelse i UU. Filmen kan anvendes i hele sin længde (findes nederst her på siden) eller som 5 kapitler seperat.

Med de nye ungepakker og 95% målsætningen står Ungdommens Uddannelsesvejledning overfor store og vigtige udfordringer, bl.a. i forbindelse uddannelsesparathedsbegrebet. På den baggrund har vi ønsket at producere fire-fem små film om, hvordan de unge og deres forældre kan bruge UU vejledning: hvilke tilbud og redskaber, UU vejledningen kan stille til rådighed.

Filmene bruger ægte case-historier til levende og inspirerende at fortælle om UU’s særlige muligheder: om den tætte og omfattende vejledning og personlige støtte, vi kan give de unge, som mest behøver det, f.eks. i overgangen fra grundskole til erhvervsuddannelse; når det drejer sig om at hjælpe unge tilbage, som er faldet ud af uddannelsessystemet; eller ved den ofte svære overgang til at blive myndig, hvor forældrene formelt er ude af billedet, og hvor jobcenteret stiller krav.

Tak til de medvirkende unge, vejledere og UU Centre!

Kapitel 1 – UU vejledning i folkeskolen:

Kapitel 2 – Skolen-UU og forældrene:

Kapitel 3 – Tvivl:

Kapitel 4 – Unge med særlige behov:

Kapitel 5 – Unge under 25 år :


UU på lystavlen- Filmen i fuld længde

Materialet er produceret af Krithfilm for UU DANMARK med støtte fra Tips-og Lottomidler fra Undervisningsministeriet.

Krithfilm har copyright til alt materiale, der indgår i filmen.