UU DANMARK bakker op om DM i Skills

0

DM i Skills er en vigtig begivenhed for mange UU vejledere landet over. UU vejlederne bruger konkurrencen som en levende og aktiv måde at vise unge, der skal vælge ungdomsuddannelse, de mange positive uddannelses- og erhvervsmuligheder, der findes med en erhvervsuddannelse. Derfor er DM i Skills  en  positiv mulighed og et vigtigt værktøj, Ungdommens Uddannelsesvejledning kun kan være begejstret for.

dm_i_skillsUU Danmark deltager med stor glæde igen i år på DM i Skills – denne gang i Aalborg – og ønsker god vind til alle deltagerne. Formand for UU DANMARK, Mark Jensen, ser DM i Skills som et vigtigt del af den overordnede indsats for at få flere og dygtigere unge til at vælge erhvervsuddannelsesvejen og glædes ved, at mange af UU centrenes vejledere i år deltager og vil være synlige og nemt tilgængelige med tydelige UU badges: ”Flere unge i Danmark skal have øjnene op for erhvervsuddannelsesmulighederne, og DM i Skills kan give de unge netop det. Vi glæder os derfor i UU til igen i år at møde talstærkt op og ser frem til nogle positive og konstruktive dage i Aalborg.”