Topmøde i Køge

0

Faldende søgning til erhvervsuddannelserne og en prognose om, at der i 2020 kommer til at mange 30.000 faglærte i Danmark er blandt grundene til, at en erhvervsuddannelses- og vejledningsreform i disse dage er til forhandling i Folketinget. Der skal ske noget på erhvervsuddannelsesområdet og der skal vejledning til, for at en kommende reform kan slå igennem! Det var budskabet på et topmøde i Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge Bugt, hvor blandt andre den uddannelsespolitiske ordfører for de Konservative, Lene Espersen, var på besøg.

topmødeFormand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo, og centerleder i UUV og formand for UU DANMARK, Mark Jensen, åbnede i går dørene til Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge Bugt for uddannelsespolitisk ordfører for de Konservative, Lene Espersen, til en orientering om vejledningsindsatsen, der ydes i folkeskolen og frem til det 30. år og en diskussion om vejledningens rolle i en kommende erhvervsuddannelsesreform

Læs mere her