Ny bestyrelsesformand

På UUUCs årsmøde fredag d. 20. april takkede formand Finn Lambek af efter 6 år på bestyrelsesposten og modtog stående klapsalver for sit store arbejde.

Årsmødet valgte næstformand John Vilhelmsen som ny formand.

“Finn Lambek har været en af grundlæggerne i UU centrenes samarbejde og fælles bestræbelser på at tale med en stemme. Med sin sikre sans for fairplay og stor lydhørhed, har han formået at samle UU centrene i Danmark og været en drivende kraft i etableringen af UUUC og det udviklingsarbejde, som finder sted på tværs af centrene. Det er en kolossal bedrift, og det bliver derfor et savn at undvære Finn i bestyrelsen.” – siger tiltrædende formand John Vilhelmsen, og fortsætter:

“Jeg vil derfor fortsætte i det spor, Finn har lagt, og arbejde hårdt med og for landets UU centre, og for at vejledning til ungdomsuddannelserne bidrager massivt og synligt til regeringens 95% målsætning. Det er vigtigt, at vi står sammen og står markant i forhold til de kommende reformer på uddannelsesområdet. I UU centrene findes stor kompetence og kapacitet – det skal vi have i spil!”

 

  • John Vilhelmsen er oprindeligt uddannet lærer, og har sidenhen taget tillægsuddannelse i Strategisk udvikling af medarbejdere, en master i Public Management (MPM) og som NLP Practitioner.
  • Et arbejdsliv som lærer, pædagogisk vejleder, uddannelsesvejleder, ungdomsvejleder og souschef førte i 2004 til stillingen som centerleder for Ungdommens Uddannelsesvejledning Odense og Omegn (UUO). Se http://www.uuo.dk/
  • John Vilhelmsen har de seneste 6 år fungeret som næstformand og overtog 20. april hvervet som formand.