UU+ i luften

UU+ vejledernes nye forum er i luften. Landets ca. 1000 UU vejledere er i færd med at blive inviteret indenfor i varmen.

UU+ er et internt online forum for landets UU-vejledere, hvor der kan debatteres, kommenteres, indhentes vigtige oplysninger og dokumenter af fælles interesse på tværs af UU-centrene. Derudover bliver der en oversigt over kurser og konferencer og sidst men ikke mindst vil det blive betydeligt lettere for landets UU-vejledere at få kontakt til hinanden.

Trods forskelligheden i landets UU-centre er mange af problemstillingerne hos vejlederne i hverdagen de samme, og den enorme mængde viden og erfaring som findes lokalt, bliver nu potentielt en viden og erfaring alle landets uu vejledere kan drage nytte af.

Landets UU ledere er allerede logget på og anvender extranettet aktivt. Der har efterfølgende været en testperiode med superbrugere fra hvert center i landet for at få den rette struktur på UU+, og nu er tiden inde til at alle UU-vejledere får gavn af dette digitale værktøj.

Formand for UUUC, Finn Lambek siger:

Med UU+ har landets UU centre og vejledere fået en fremragende mulighed for at dele viden og ideer. Den amerikanske forfatter John Steinbeck har vistnok sagt, at ideer er som kaniner: du får et par stykker og lærer at håndtere dem -og snart har du et dusin. Nu ligger det mig meget fjernt at sammenligne landets dygtige vejledere med kaniner! Men faktum er at mange hjerner kloner viden, og på UU+ kan summen af vejledernes store viden og erfaring samles, deles og øges. Vi håber meget, at centrene og vejlederne vil bidrage til at gøre UU+ til en god og aktiv platform for udveksling af synspunkter, gode historier, erfaring og viden.

UUUC stiller dette extranet til rådighed for den samlede landsdækkende UU-organisation. Spørgsmål og information vedrørende extranettet kan rettes til uuuc@uudanmark.dk.