Pressemeddelelse

UU byder Troels Lund velkommen til samarbejdet
–  og tilbyder vejledning i forbindelse med omstillingsprocessen hvor procenten nu skal op!

UU centrene har haft et godt samarbejde med Tina Nedergaard, og vi ser frem til samarbejdet med Undervisningsminister Troels Lund Poulsen, udtaler Finn Lambek, der er formand for UU centrenes lederforening.

Troels Lund Poulsen må dog indstille sig på en helt anden opgave i undervisningsministeriet end som skatteminister, udtaler Finn Lambek, og påpeger med et smil, at mens Troels Lund Poulsen har arbejdet for en fastholdelse eller en nedgang i skatteprocenter, skal der arbejdes for en 95% målsætning i Undervisningsministeriet.

I den forbindelse stiller UU centrenes Lederforsamling sig til rådighed for dialog om 95% udfordringen, ligesom Finn Lambek og UU Lederforeningen gerne medvirker til, at Troels Lund Poulsen får vejledning om det praktiske arbejde gennem besøg på lokale UU centre, der for tiden arbejder intenst med afsendelse af 98.000 ansøgninger fra grundskolen til ungdomsuddannelserne.

Yderligere information, se http://uudanmark.dk/presse/