UUDK-Logo

Persondatapolitik

Maj 2018

EU ønsker at styrke beskyttelsen af personoplysninger og har derfor erstattet databeskyttelsesdirektivet med databeskyttelsesforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation). UU DANMARK har forpligtet sig til at overholde databeskyttelsesforordningen og sikre dit privatlivs fred online. Al behandling af personlige oplysninger, som genereres via denne hjemmeside, vil være i fuld overensstemmelse med den nationale lovgivnings regler om behandling af personlige oplysninger, således som det fremgår af følgende erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, som er udarbejdet af UU DANMARK.

Privatlivspolitik
Cookies
Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjepart: Podio, Twitter, Google Analytics og Youtube.

Cookie deklaration

Personoplysninger
Generelt
Persondata er alt, der direkte eller indirekte kan henføres til dig – også selvom det kun er muligt for særligt indviede at forstå, hvem oplysningen vedrører.

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig vores konferencer eller deltager i undersøgelse som f.eks. evaluering af en konference, du har deltaget i.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på: disse oplysninger anvendes både til statistik og af sikkerhedshensyn. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og EAN-nummer på din arbejdsplads. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve eller konferencer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine tilmeldinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke links du klikker på, geografisk placering, etc. videregives ikke til uvedkommende tredjepart.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, som f.eks. Mailchimp til nyhedsbreve og invitationer til konferencer, samt Podio til evalueringsskemaer, etc. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: uudk@uudanmark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:
UU DANMARK
Vesterbrogade 6D
1780 København V
Mail: uudk@uudanmark.dk